Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/316-8841

Szivárvány - Csináld magad!

Rokonnak, barátnak, ismerősnek akár babaváró ajándékba is lehet adni úgy, hogy te már az elkészített szivárványt viszed és milyen jó is az, hogy azt mondhatod "Ezt én csináltam nektek" :)

Vagy ha tudod, hogy az ajándékozott szeret saját kezével készíteni dolgokat, akkor ezzel a csomaggal is meglepheted.

De nagyon jó anya és gyermek program is lehet, ha a gyerkőc kiválaszthatja a színeket és együtt elkészítitek. 

Választhatsz, hogy 20 mm-es kötélből 5 íves vagy 12 mm-esből 6 íves szivárványt szeretnél elkészíteni/ajándékozni.

A fonalakat hozzá te választhatod ki, ami lehet vékonyabb, közepesen vastag, vastag vagy szalag. Ezek között is van olyan ami "sima" és van olyan, ami csillámos :) Sőt "fluffy" is van (bocsánat az angol kifejezésért), ami olyan puha bolyhos. Bármelyiket is választod, biztos vagyok benne, hogy csodás szivárvány lesz :)

A csomagban lesz minden, ami az elkészítéséhez szükséges, neked csak a fonal típusát és színeit kell kiválasztanod, és mindenből annyit küldünk majd, hogy a szivárványodra elég legyen. A színeket pedig úgy variálod, ahogy szeretnéd, mivel az összes színből a leghosszabb ívre való fonalat tesszük a csomagodba :)

 

Díszítésként akár puha kis pompomot is vehetsz hozzá, amit rá tudsz varrni vagy ragasztani a tetejére. A pompomot ITT találod (3 féle színben)!

Mi csináltunk mindkét méretből egyet egyet mintának, és itt segítséget is nyújtunk képekkel és egy kis leírással, hogyan is készítettük el.